Libnet.ro
UNICEF

12:15

Victor Ponta, DEZVALUIRI despre schimbul de replici cu Florian Coldea: `Ba, imi dai pozele cu Dragnea, de la taiatul porcului?` (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, DEZVALUIRI despre schimbul de replici cu Florian Coldea: `Ba, imi dai pozele cu Dragnea, de la taiatul porcului?` (VIDEO)

Victor Ponta a dezvaluit ce a vorbit cu fostul prim-adjunct al sefuluI SRI, Florian Coldea, atunci cand si-au strans mana, luni, la evenimentul de la Biblioteca Centrala Universitara, unde prim-vicepresedintele. continuă pe B1

Victor Ponta, atac dur la Liviu Dragnea: E prima data cand despre PSD se zice - Ba, ati adus numai prosti la guvernare

Victor Ponta a declarat, vineri, intr-un interviu pentru Libertatea, ca a ales sa plece din PSD pentru ca stilul de conducere al lui Liviu dragnea duce la faliment. Fostul premier a declarat despre seful PSD ca .

Darius Valcov despre Victor Ponta: E capitan la unitatea de fantome

Darius Valcov relanseaza in spatiul public tema apartenentei lui Victor Ponta la SIE. intrebat cum comenteaza o afirmatie a fostului premier, Valcov l-a numit capitan la unitatea de.

Victor Ponta spune ca va emigra daca Liviu Dragnea ajunge presedinte

Presedintele Partidului Pro Romania, Victor Ponta, a declarat ca va emigra, in cazul in care liderul social-democrat, Liviu Dragnea, va deveni presedinte al Romaniei.

Victor Ponta anunta ca va emigra din Romania daca Liviu Dragnea ajunge presedinte

Presedintele Partidului Pro Romania, Victor Ponta, a declarat ca va emigra, in cazul in care liderul social-democrat, Liviu Dragnea, va deveni presedinte al Romaniei. El a spus, duminica, la Botosani, ca.

Victor Ponta, declaratie surprinzatoare: Cred ca Romania va avea alt guvern dupa Prezidentiale

Presedintele Partidului Pro Romania, Victor Ponta, crede ca Romania va avea un alt guvern dupa alegerile prezidentiale din toamna acestui an. El a declarat, duminica, in cadrul unei conferinte de.

Ministrul pentru Romanii de Pretutindeni, dezvaluiri despre salariile din Parlament

Ministrul pentru Romanii de pretitutindei, Natalia Intotero, a vorbit despre salariile din Parlamentul Romaniei. Nu am dat bani cu imprumat. Am luat pentru ca am mai avut nevoie. Acum salariile sunt decente,.

Mirela Vaida, dezvaluiri despre viata de familie. Actrita e insarcinata in noua luni si asteapta al treilea copil

Mirela Vaida a vorbit la News Magazine, despre activitatile pe care le desfasoara avand in vedere faptul ca este insarcinata in noua luni. Actrita sustine ca inca joaca in spectacole la teatru.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )